asklayap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdığım mesajda temizlik firması olduğunuzdan bahsetmişim de öyle değilmiş motor yağı vb satıyormuşsunuz. dün başka bir konu gördüm temizlikle ilgili kafam oraya gitmiş tamamen. motor yağı içerikleri bile yapılır yine millet koyun gibi izler etkileşimi verir size. her şey nasıl pazarlayacağınızla alakalı kendimden örnek verdiğim gibi. butik hesabım var ama videolarım 10m izleniyor

google ads mantıklı değil. google adsda detaylı kitle yapamazsınız abuk subuk insanın da önüne çıkar. biri sizin adınızı aratınca en üstte çıkması için günlük 20-30 tllik google ads reklamı çıksanız yeter onun harici hepsini metada harcasanız daha iyi olur. tiktoka vb de girmeyin orası da ayrı bir olay. eğer mağazanız varsa ve aktif bir şekilde zaten satış yapıyorsanız bu şekilde devam etsin yabancı sayfaları araştırın sizin işi yapan. onlar nasıl içerik üretiyor izlenme alıyorlar mı vb. bakarsınız ona göre yaparsınız. dediğim gibi 15 bin tlyi bölüşmeyin google tiktok insta vb. gibi. sadece metaya yatırın

tiktoka girmeyin derken de tiktokta da içerik paylaşın ama tiktok reklam olayına girmeyin başta. yine karşılayamazsınız.

bunlar benim kendi görüşlerim. beni ciddiye alıp almamanız tamamen size kalmış kendiniz araştırıp öğrenin kendiniz görün. kimsenin dediğiyle körü körüne ilerlemeyin. zaten araştırınca dediklerimi görürsünüz. olur da bu yolculuğunuzda biri çıkarsa bana 15k ver ben danışmanlık yapayım size satış getireyim vb. derse de engelleyin geçin.
Evet fakat içerikler düzgün olmadan direkt reklam çıkmanın bi manası kalmıyor, o yüzden dediğiniz gibi güzel araştırma yapmak gerek. İsim zaten çıkıyor fakat sattığımız ürün markasının ismini yazınca çıkmasını sağlayabiliriz (fiyatlar daha düşük olduğu için faydalı olabilir). Ayriyetten oto yıkama da mevcut, reklam için kullanılabilir