* Şikayetçi olduğum üye: @Yerbilisim;
* Şikayetçi olma nedenim: Satın almış olduğumuz hizmeti sunmuyor.
* Açıklama ve kanıtlarım:
Merhaba,
Arkadaş açtığımız konu üzerine bizimle iletişime geçti. Teklifini iletti ve kendisinin sözüne güvendik, IP'lere acil ihtiyacımızın olduğundan bahsettik. Kendileri ödemenin ardından hemen teslim edileceğini söyledi.
Ödemeyi yaptık, yaptıktan sonra işler değişti. Bir anda datacenterdeki arkadaş datacenterden çıkmış, ertesi gün edelim dediler. Aciliyeti olduğunu belirtmiştik ama makine ryzen olsun diye ekstra ücret ödememize rağmen kendilerine yine bi istisna gösterdik. Ellerindeki e5 makinelere kurmalarını söyledik, 30 dakika içerisinde kurulacak vs dediler. şimdi mesajlarımıza dönüş yapmıyorlar. Evet saat belki geç, fakat sen bana hizmeti bu saatte sunacağını taahüt ediyorsun. Aciliyetimiz olduğunu bile bile dalga geçer gibi böyle dümenlere kalkışıyorsun. Gerekli şikayeti bildirmek isterim, bu arkadaşa güvenmenizide tavsiye etmiyorum.
Admin kanıtları istediği taktirde iletebilirim, iademin tarafıma en kısa süre içerisinde yapılmasını talep ediyorum. Banka harcama itirazı, tüketici heyeti vs hiç kendisinide yormak istemem.