Hocam gercekten çok üzüldüm inanın, bir yandan okuyor bir yandan olayı canlandırdım kafamda, aynı durumda ben olsam aynı düşünce aynı tepkileri verirdim ( buna benzer oldu ayrıldım ) ama tecrübe olarak konuşuyorum, nekadar çok sevsenizde kendinizi param parça etsenizde o lanet olası şüpe bir defa kafaya girdiğinde ölene kadar çıkmıyor, onun için ayrılık en iyisi, ben " kardeşim, aldatmıştır herşey ortada" gibi laflar etmem edemem.. aldatsada ,aldatmasada şüpe şüpe şüpe, farzet aldattığına iyice emin oldun, özürdiledi falan barıştınız, işte ozaman başlıyor herşey, bu defa daha şüpeci yaklaşırsın , en anormal durumlarda ACABAMI dersin hep ilk durum gelir aklına, bu şekilde kendini çok yıpratırsın inan bu konuda tecrübe yaşadım konu aynı değil ama benzer. Madem ayrıldınız bence fazla uğraşma . Giden gitmiştir olay burda bitmiştir der kendi yoluna bakarsın...
yıllarca şüpe ile beraberlik sıkıntılı. ilerde başka sorunlar yaratabilir.
bu benim düşüncem sadece konun hakkında düşümcelerimi yazıya döküm, onun için sen kendi özgür iradenle biliçli olarak karar ver, karar vermeden önce sağlıklı bir şekilde düşünmeni tavsiye ederim...