● Size yalan borcum yok hocam buyrun aşağıda kanıt görsellerini atıyorum ozellikle sms gorseline bakın lütfen.
● Demişsiniz ya "çalışan yakini tarifeleri sağlıyorlar o yüzden
ucuza geliyor" diye, adamların bana teklifi bu tarife için aylık ortalama 226 liraydı ve ayrıca geçiş için de 350₺ istendi yani daha uyguna falan geldiği yok

● Gerekirse gerçekten faturasiza geçin hatta 180 günde bir yükleme yapın ama asla kendinizi kaziklatmayin, buna musade etmeyin. Eğer bana bu teklifi yapmamış olsalardı GSM operatörlerine ayar çekmek için org uzantılı bir site açıp faturasiza geçiş hareketi başlatıp ülke gündemine oturtacaktım ama Vodafone akıllı davrandı.
önceki konularıma bakarsanız vodafone için bir post açmıştım, aynı sorundan muzdariptim. 200 liraya 20 gb ödüyordum. teklif meklif gelmedi son gün 320 liraya 25 gblik paketi satın aldım. çalışan yakını için de para mara ödemedim. eğer ödeseydim 270 liraya 30 gb internete sahip olacaktım. 350 lira geçiş ücreti istediler. bana yalan borcunuz olduğunu söylemedim, ama durum bu şekilde. ek olarak da açtığınız org uzantılı sitenin pek işe yarayacağını düşünmüyorum hocam, çünkü bu girişim çoktan twitterde düzenlendi ve hiçbir şey değişmedi.