emin olun "gelmezse 2 gün kala siz arayın faturasıza geçerim diyin " işe yaramıyor, kimsenin umrunda değilsiniz hocam müşteri temsilcisi sizi aradığında öyle bir şey demeniz müşteri temsilcisinin değil vodafonenin kaybı

kaç kere denedim bu yöntemi en son gittim 120 lira farkla bir üst tarifeye geçtim. çalışan yakını tarifeleri sağlıyorlar size bu yüzden ucuza geliyor tarifeler. yani siz kendiniz öyle bir pakete sahip olamıyorsunuz.
● Size yalan borcum yok hocam buyrun aşağıda kanıt görsellerini atıyorum ozellikle sms gorseline bakın lütfen.
● Demişsiniz ya "çalışan yakini tarifeleri sağlıyorlar o yüzden
ucuza geliyor" diye, adamların bana teklifi bu tarife için aylık ortalama 226 liraydı ve ayrıca geçiş için de 350₺ istendi yani daha uyguna falan geldiği yok

● Gerekirse gerçekten faturasiza geçin hatta 180 günde bir yükleme yapın ama asla kendinizi kaziklatmayin, buna musade etmeyin. Eğer bana bu teklifi yapmamış olsalardı GSM operatörlerine ayar çekmek için org uzantılı bir site açıp faturasiza geçiş hareketi başlatıp ülke gündemine oturtacaktım ama Vodafone akıllı davrandı.