Hocam konuyu açalı baya oldu detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏🏼 bari konu hortlamış sizi bulmuşken bir resim daha atayım ben siteyi terk edeli baya oldu ama hala ziyaretçi geliyor sizce beni geri mi çağırıyor?
Siteye bu konuda ki ilk resim dahil bir yıldır içerik girmiyorum
Evet zaten sitelerin oturmasi zaman alir en az 1 seneyi gozden cikarmak gerek. Eger o kategoride tik basi maliyet sizi tatmin ediyorsa devam edebilirsiniz. Ben sahsen site turkce ise adsense ile ugrasmayi pek mantikli gormuyorum. Cunku Google guncellemeleriyle bircok sektor parsellendi. Hareket alani cok az kaldi. Spor para eticaret seyahat haber bircok sektor etkilendi. Aslinda bunun dillede alakasi yok. Ingilizcede de ayni ama orda iste hem tbm farki hem dolarin 35 tl olmasi sebebiyle ingilizce dilde birseyler yapmak cazip geliyor.
Bana gore web site turkce adsense ile ugrasmak yerine youtube tiktok ile ilgilenseniz cok daha mantikli geliyor. Yine youtube ile calisinca Adsense ile calisiyorsunuz ama iyi bir planlama ile daha az ugrasip daha iyi seyler cikabilir. Yapay zekaninda ilerlemesiyle artik insanlar istediklerine ya yapay zekadan bakiyorlar ya youtubeden...
Dil ingilizce bile olsa ben yine Adsense'ye temkinli yaklasirim cunku genelde yurtdisinda yasayanlar Adsense yerine affiliate dedigimiz satis ortakliklarina yoneliyorlar. Urun basi komisyon cok daha cazip geldigi durumlar oluyor.