Merhabalar, yıl bitiyor ve bu yılın başında yaşadığım olayı anlatmak isterim az önce whatsapp arşivlerinden gördüm ve hatırladım sonra da sizinle paylaşmak istedim.

Askere gidip geldim geçen sene ve uzun bir süre işsizdim o süre zarfında free işler alıyordum bir şekilde geçinmeye çalışıyordum. R10'da bir çok kez hem cv hem iş ilanı vs açıyordum.
R10'dan bir kişi döndü ve bursa da dijital ajans olduklarını ve işte benle ilgilendiklerini QR ve CRM ile ilgili projeleri vs varmış bende kabul ettim tabi o kadar işsiz kaldıktan sonra benim için süperdi. Tabi deneme amaçlı bana bir proje verdi onu yaptım ardından anlaştık sigortalı iş ve bir kaç imkan en güzeli de uzaktan çalışacaktım gayet iyi benim için diye düşünüyordum 1. ay bitti ve ben kısa sürede yarım kalan işlerini bitirdim ama maaşım yatmıyor tabi sürekli bir bahane sürekli yalanlar.
Neyse biraz daha çalıştıktan sonra ben anladım ki bu bana para vs vermeyecek ama çok geç oldu boşa adamın işlerini çözdüm bu olay ocak ayında oluyor şimdi bakınca gülüyorum tabi ama hakkımın zerresini helal etmiyorum orası da ayrı ocakta oluyor yaklaşık 1 ay zaten bir şey demedim yatırır diye güveniyordum mart ayına geldiğimde istedim ilk aradan aylar geçiyor teeee temmuza kadar beklemişim tabi sonra ümidimi de kestim de iş işten geçti

Bu arada adamın adı Alirıza durmaz bursa da olan şirketi ise drm bilişim. Umarım bu benim başıma gelen başka kimselerin başına gelmez.