Merhabalar herkese iyi forumlar uzun süredir dropshipping sitelerini araştırıyorum bayilik fiyatları vs var ama bu iş kazandırıyor mu trendyol üzerinden giriş yapmak istiyorum ardından ise ınstagram üzerinden satış yapabilir miyim tecrübeli hocalarım var ise fikirlerinizi almak isterim teşekkürler
📦 Dropshipping ile Kazançlı Bir Adım Atın! 🚀
Merhaba, dropshipping işine ilgi duymanız harika! Trendyol üzerinden giriş yapmayı ve ardından Instagramda satış yapmayı planlıyorsanız doğru yerdesiniz. Ancak bu yolda en kritik konu güvenilir bir tedarikçiyle çalışmaktır. İşte tam burada
Mexa Dropshipping devreye giriyor!
Neden Mexa Dropshipping?
✅
17.500'den Fazla Ürün Çeşidi:
Giyim, ayakkabı, parfüm, gümüş takı gibi geniş ürün yelpazesiyle tüm ihtiyaçlarınıza uygun kategoriler sunar. Kasım ayında eklenen
elektronik (500+ ürün) ve
ev dekorasyonu (250+ ürün) kategorileriyle seçenekleriniz daha da artıyor!
✅
Esnek Kar Marjı:
Mexa Dropshipping, ürün fiyatlarını özgürce belirleme şansı verir. Böylece hem Trendyol'da hem de Instagram'da hedef kitlenize uygun fiyatlarla satış yapabilirsiniz.
✅
Hızlı Kargo ve Güvenilir Teslimat:
Yurtiçi ve yurtdışı kargo anlaşmaları sayesinde müşterilerinize hızlı ve güvenilir bir teslimat süreci sağlayabilirsiniz.
✅
Vergi Levhası Şartı Yok:
Yeni başlayanlar için büyük bir avantaj! Vergi levhanız olmadan da bu işe girebilirsiniz.
✅
Platform Entegrasyonu:
Ürünlerinizi Trendyol ve diğer e-ticaret platformlarına kolayca entegre edebilmeniz için
XML ve CSV desteği sağlanır.
Kasım Ayına Özel Kampanya!
🎉
15 Kasıma kadar katılanlardan ekstra ücret yok!
🔑 Elektronik ve ev dekorasyonu kategorilerindeki yeni ürünlerinizle daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz.
📌 Daha Fazla Bilgi ve Başvuru İçin: Mexa Dropshipping R10 Konusu
📞
Hızlı Başvuru ve Detaylar İçin: Mexa Dropshipping'in avantajlarından yararlanmaya hemen başlayın ve kazancınızı artırın!