İşe gitmediğim dönemde "Okulunu düzgün okumadın, işe de gitmiyorsun senden bir b** olmaz" küçüklükten beri gerek eğitim gerek gündelik yaşantımda sürekli bir hakaret / argo ile karşı karşıya kalıyorum. Şiddet konusuna gelirsem "Tamam, bilgisayarı kapatıyorum" lafını yüksek sesle söylediğimi idda ederek ( normal sakin sesle söyledim asla saygımı bozmadım ) Üzerime monitör fırlatılıp kafamda cam şişe kıran bir insan kendisi. Böyle bir sürü örnek bulunuyor. Gerek annem gerek ailenin büyük fertleri sürekli "Biz halledicez, kimseye söyleme, şikayet etme" Denilerek bu yaşıma kadar sürekli bastırıldım. Şimdi de sürekli aile evine çağırıp baskı yapıyor. Çok pişmanım büyük sözü dinleyip sustuğum için. Ama artık dayanacak takatim kalmadı şuanda aile fertleri yine "Gel eve bir şey olmaz, sana ne yaptı" diyerek onlarda artık geçiştirmeye başladı. Artık mecbur hukuksal yolları denemem gerekecek.

Resul69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baskılanmasına sebep olan konular neler hocam (özel degilse). Evet konudan bağımsız şekilde yapamaz ama vicdani olarak babanız sonuçta bunu da göz ardı etmemek gerek. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız ve artık psikoloji bozulmasına meyillendiren duruma geldi ise (kızacak olanlar olabilir) komple ilişkiyi kesip atabilirsiniz.