Aslında hocam tüm lisans hizmetlerini al kaar koy sat kısmı da çok güzel geliyor kulağa. Müşteri bulmasını bilen , forumlarda aktif olanlar için az paralar dönmüyor.
O eski isler yok hocam artik.
Bak forum hayalet foruma dondu.
Hosting alanina girdim en cok host satanlarin konularinda bile bazi cevaplar birkac ay once gelmis.
Eklenti tema satislarina bakiyorum satici kiyamet gibi alici asiri az. Eskiden gunde 20 is yapan simdi 1 haftada 1 is yapiyor.
Adsense Optimizasyon konularina gir konular cok nadir aciliyor acilan konulara cevap gelmiyor.
Bu duruma gelmenin 2 nedeni birincisi kur korumali mevduat. Artik kise site ile ugrasmak istemiyor. adam diyor ne yatirim yapacagim faize korum. Diger onemli etken Google. Bu saglik ve para kousundaki guncellemelerle sektorler tekrardan sekillendirdi. Adam diyor ki sen saglikcimisin saglik makalesi yaziyorsun? veya para konusu cok onemli bir konudur ve insanlari manupile edebilirsin bu yuzden para konusunda bir yazi yazdiginda sitenin etkinligi yetkinligi otoriterligine bakiyorlar. Son olarak bir haber sitesiysen bu konulari iceriyorsa sende etkilenmis oluyorsun. Google %70 sektoru yeniden yapilandirdi ve bana gore cogu sektor bitti. Bitmeyen karlis ektorler var onlardada adsense kullanmaya gerek yok zaten.
Bir ara bir furya vardi internet sitesi kurma artik bitti o is.
Mesela kara cumada 1 terma ve eklenti alabilirsin. Millet 400e tema 200e eklenti satiyor diyelim. Bu eklentilerden biri sayfa yapici olabilir.
Sende 2 urun satarsin ama dersinki 10 tane hazir import edilebilen site kalibi olusturdum. Icinde saglik haber vs.. Sablonlar var. Sitede millet duz 400+200 tema ve eklenti satarken sen hazir sablonlu web sitesi satarsan alici bulabilirsin. Cunku 1 adim ileri tasimis oluyorsun.
Bu gmail isindede cok para var. Tanesini 12 den satiyorlar.
Aklima gelenler bunlar.