JaxKerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uydu internetlerinde ping çok yüksek olur diye düşünüyorum ondan dolayı tercih etmiyorum oyunlarda vesaire sorun çıkarır benim için. Yerel sağlayıcılara bakıyorum şu anda. TT Magnet'te bir seçenek tabii ki. Superbox 15mbps internet için 2000 TL üstü kazık bir fiyat istiyor ve verdikleri hizmette iğrenç cidden onu kullanıyoruz şu anda.
Öncelikle Superbox size hıza göre internet satmaz 4.5g ne veriyorsa o hıza sahip olursunuz TT magnet de aynı şekildedir. Hangi operatör daha hizliysa onu tercih edin.

Uydu internetleri taşınabilir internetten çok daha stabil olurlar ve onu hem sınırsız hem de yüksek hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Evde yaklaşık 100mbts lik uydu interneti var gayet yeterli oyunlarda da iyi performans veriyor yurtta tt magnet kullanıyorum. Magnet bazı saatlerde aşırı yavaş oluyor 480 p video bile açmıyor. O da yoğunluk olduğu için Türk Telekom dan kaynaklı ttmagnet cihazına başka operatör takıp kullanabilirsiniz 2. El almanızı tavsiye ederim 1k ya yakın kazancınız olur. Ya da en kötü türk Telekom dan data hattı alıp 300gb ı 660₺ ye alabilirsiniz ve onu normal hat gibi kendi telefonunuz ya da boşta bir telefona takıp yazabilirsiniz bir farkı olmaz.