Abiler merhabalar. İsmim Deniz , 18 Yaşında e-ticarete ve sanala çok meraklı biriyim. Forumda uzun zamandır kendi halimde takılıyorum. Zaman zaman ticaret yapmaya çalışsam da bu zamana kadar asıl hedefim bilgi ve birikimlerinizden faydalanmaktı. E-ticarete meraklı olduğum için ve zamanında bir öğrenci için iyi sayılabilecek paralar kazandığım için elbet bu yolda hatalarım da oldu. Detaylara fazla girmek istemiyorum ancak aptalca bir dolandırılma mevzusu sebebiyle şuan da benim için çok yüksek bir meblağ sayılabilecek derecede icra borcum var
(Görseli aşağıya bırakıyorum) . Bu post kesinlikle bir dilenme postu değildir. Aksine bir gencin yaşam mücadelesidir
(Ailemin haberi olmadan ve eve haciz gelmeden 0 gelirle icra ödeme challenge yapıyorum) 
Sizlerden ricam diğer konularıma göz atarak işinize yarayabilecek ürünlerim varsa
(oyun kaynak kodları satıyorum genellikle) ticarette bulunmamız ve en azından paranın bir kısmını denkleştirmemiz. Bu vaziyeti kesinlikle ailemle paylaşamıyorum ne yazık ki çünkü öyle bir durumda paylaştığım son şey olabilir

) Moralim yüksek kesinlikle altında kalacağımı düşünmüyorum elbet bir çıkış yolu bulurum. Sigaram yok , alkolüm yok , kumarı çok zaman önce bıraktım. Sizlerden ricam dediğim gibi yalnızca konularıma göz atmanız. İşinizi görebilecek bir şey varsa da benimle iletişime geçmeniz.
Whatsapp : 0505 170 4191