Merhaba arkadaşlar, NETGSM türkiyenin 4.operatörü olarak kendini tanıtıp piyasaya hızlı bir şekilde giriş yaptı...
Bu firmayı önceden tanıdığım için bende bir hat satın aldım
NETGSM turkcell ile anlaşma yapmış ve onun alt yapsını kullanıyor, bundan kaynaklı kendisine sanal operatör diyor, baz istasyonları ve alt yapı turkcell ait buda yaptığı anlaşma ile kendi müşterilerine hizmet veriyor
neyse kısacası NETGSM uygun fiyatlı tarifeler ile turkcell alt yapılı hatlar satıyor buda diğer operatörlerin kan kaybetmesine sebep oluyor, malum turkcell ve turktelekom başta olmak üzere tüm tr operatörler *********** konumunda şuan 500 tl, 1000 tl tarifeler havada uçuşuyor, müdehale eden bir devlet merciside yok maalesef, btk fıss bir kurum çıktı hiçbir halta yaramıyor... vatandaş kan ağlıyor btk uyuyor...
200-300-400 tl tarifeler bakın çıldırırsınız turkcell ve turktelekom başta olmak üzere + vodafone unutmayalım.. *** gibi tarifeler sunuyor, sanki hepsi anlaşmış en kötü kim hizmet verebilir yarışına girmişler
hepsi birbirinden kötü ama yarış devam ediyor...
NETGSM güzel başladı ama kötü bitirdi... turkcell benim baz istasyonlarımı işgal ediyorsun hizmet vermiyorum deyip yeni abonelerin şebekeye bağlanmasını engeledi
NETGSM kanunnen ve kağıt üstünde haklı olabilir ama hakkını arayamıyorum kurumlar bir boka yaramadıgı için buda belki toplu bir şikayet sağlarsam birileri birşey yapabilir düşüncesinde
lan senin yapamadığını gariban vatandaş nasıl yapsın, kendi sorumluluğunuda vatandaşa yüklüyor...
nasıl mı?
şuan netgsm basında ve türkiyenin gündemine bu durumu bomba gibi düşürüp avukat ordusuyla heryere başvurması gerekiyordu ama bunu yapmıyor, vatandaşın onun için birşeyler yapmasını bekliyor
bende bu durumu bilmiyordum, dandik vodafonede bulunan hatımı netgsm taşıdım, aa birde ne göreyim hat aktif olmuyor, aradım 1 saat sonra sıra bana geldi açan müşteri hizmetleri adama hat taşıdım dedim telefonu kapatı

mükemel hizmet

pes etmedim bir daha aradım 40 dk sonra sıra geldi, bu sefer direk söylemedim önceki arkadaşı şikayet ettim tamam kayıt aldım dedi geçiştirdi

, sonra böyle bir durum var dedim hatım kapalı
...
" evet kapalı başka operatöre taşıyabilirsiniz dedi

"
lan bu nasıl bir dolandırıcılık, sitesinede gitmiş yazmış birde müşteri hizmetleri bana diyor cimere şikayet edin turkcell aktif etmiyor yeni aboneleri diye

lan sizin yapmanız gereken şeyi ben niye yapıyorum
üstelik yeni abonelikler aktif edilmiyorsa niye hala abonelik veriyorsunuz kapatsanıza, bilerek yapıyor
bilginiz olsun sakın geçiş yapmayın

hatınız kapanacak ve açamıyacaklar, size gidin cimere şikayet edin diyorlar
90 tl sim + 60 tl kargo giriyor.
yeni abonelik ise 700 tl civarı vergiler ödüyorsunuz, almadıgınız himet için haberiniz olsun
ŞUAN SAKIN AMA SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN VE NETGSM GEÇİŞ YAPMAYIN...
birde 4.operatör diyorlar kendilerine, saymayı bilmiyorlar
turkcell
vodafone
turktelekom
bimcell
pttcell
teknosacell
netgsm
ilk üçü operatör sonrakiler sanal operatör
turknet, mileniom gibi bunlar
muz cumhuriyetinde yeni bir skandal ama hiç kimsenin umrunda değil
alıştık, yarın kazık yağlayıp soksalar yine kimse yerinden hareket etmez