Ertoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam devlet sağolsun para kazanılacak önü açık nere varsa el atıyor önceden temu popüler olmadan ben 7-8k ürün aldım sorunsuz hepsi geldi 2 hafta içinde şimdi el attılar böyle birşey olsa bende ürün getiririm hemen satışa başlarım ama sanmıyorum. Eğer bulursanız konu takip. Veya başka fikriniz varsa beraber iş yapabiliriz.
Haklısınız hocam ne yazık ki. Başka bir kaç sektör üzerinde duruyorum belki beraber çalışabiliriz.

yetkinyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi cok güzel yapıp dehşet paralar kazanan var kimse gelip size burda anlatmaz. İşi basaramayan anlatır oda vazgeçirmeye çalışır. Genelde ürünler kaçak olarak bir şekilde ülkeye sokuluyor eger gümrükten tanıdık varsa vergisiz geçirebilirsin ama ben vergi vereyim para kazanayım dersen bu ülkede zor . Size tavsiyem eğer buraya konu açıp nasıl yapacağım diyorsanız hiç girmeyin bu işlere başaramaz siniz
Haklısınız hocam ne yazık ki ama yapabileceğimi düşünüyorum.
Bu iş fikrinin yanında Eğitim satıyorum, danışmanlık sayfam ve bir kaç sayfa yönetiyorum İnstagram'da. 2 tane website yönetiyorum. İşleri de biraz daha büyültmek istemiştim ama bu ülkede cidden ticaret yapmak çok zor. E-ticarete gireyim diyorum, yakın zamanda yurtdışına çıkacağım için girmiyorum. Bari Yurtdışından getirelim, bir süre sonra yurtdışından sonra satış yaparız diyorum. Dünya kadar vergi alıyorlar. Hükümet para kazanmamızı istemiyor bu ülkede .