Öncelikle herkesin düşüncesini dile getirme özgürlüğünün olması sebebiyle karşı bir cümle kurmuyorum. Fakat samimiyetten uzak, anlamaktan bihaber olup alakası bile olmayan cümleler kuranları anlayamıyorum. Mevcutta hizmet almak isteyen, alan, almayı düşünen vs. kim varsa veya 'merak eden'; 100'lerce referansımızı ister ekran görüntüsü, ister ekran kaydı; ister kişiyle doğrudan iletişime geçme şekli olmak üzere paylaşabiliriz. Bizim Medya Desteği portalımız var, bu portalın ekran görüntüsü ve kaydını da özelden iletişime geçilmesi halinde paylaşabilirim. Buraya, gerçekten bu işten anlayanların yorum yapabileceği şekilde bir ekran görüntüsü bırakıyorum. Daha detaylısını, insanların ve kurumların hesap isimleri ve maillerinin ifşa olmaması adına doğrudan buraya bırakamıyorum. İsteyen olursa özel mesaj yoluyla tabii ki paylaşabilirim. Olumlu olarak işini tamamladığımız insanlar da bu konuya yorum yapacaktır. 100'den fazla kullanıcı adı talebi düşünün, 20 tanesinin gerçekleşmemesi hayatın olağan akışına uygun bir durum. Yine ek olarak, ücret iadesini çok küçük sayıda da olsa geç alan kişi var, bu kişiye geç alması sebebiyle bizden kaynaklı olmasından ötürü 'kendisinin söylediği' zarar vs. gibi rakamı da ayrıca iletilmiştir.

Maalesef ki bu forumda, bu tür konulardan çok fazla dili yanan insan olması sebebiyle, gerçekten bu işi yapabilecek insanlara gerekli tolerans; şans ve anlayış gösterilmiyor. Bir müşterinin istediği çok özel bir kullanıcı adını 6 ayda aldık mesela, ancak çok özel bir kullanıcı adıydı. Bu iş öyle bir iş ki, kullanıcı adı almak istediğinizde bize geldiğinizde siz zaten daha önce tüm yolları denemiş; başka yolunuz olmamış oluyor. Durum böyle olunca güvenmek ve sabretmek; anlayış göstermek gerekiyor diye düşünüyorum.

Birkaç saatin hesabını yaparak; art niyetli yaklaşan kişiler sebebiyle artık hizmet konusu istenilse dahi yeterli özveriyle yapılamayabiliyor. Forum dışından iletişime geçen insanlar; bu işle alakalı daha önce dili yanmamış olanlar; ne 1 günün problemini yapıyor -yapsa da haklı olabilir- ne de anlatıldığında anlamamazlık yapıyor.

Tekraren söylüyorum, bu yazdığım yorum sektörün genel durumuyla ilgilidir; olumlu; olumsuz veya tarafsız yorum yapan hiç kimseye yönelik değildir. Herkesin yorumuna sonsuz saygı duyuyorum.

Normalde paylaşmamam gereken Ek'teki ekran görüntüleriyle ilgili kafasında en ufak dahi olsa soru işareti olan her kim varsa; özelden iletişime geçmesi halinde AnyDesk bağlantısı veya ekran kaydı paylaşabilirim.