Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linklere goz atacagim.

Degismeyen tek sey degisimin kendisi.
Su an Google medic guncellemesi ile saglik ve para konularinda ciddi bir degisim yapti. Saglik ve para konulari en cok gelir getiren konular. Bir haber siteniz varsa zaten otomatikman yine etkilenmis oluyorsunuz. Artik saglikta hastane, parada otoriter para haber siteleri onde cikacak. Adam ekonomisttir bu adamin google kaydi varsa bunun yazilari onde cikacak. Tatil sekktoru de bunlardan etkilendi. %70 sektor bundan etkilendi.Geriye kalan sektorler cok daraldi ve o sektorlerdede pasta payi az. Eskiden 2-3 sitenin yazisini al harmanla sen yaz sen kazan o devirler gecti.

Arkadan yapay zeka geldi, yakin gelecekte isssizlik artacak.

Benim gozlemledigim, artik kendini gelistiren birsey ogrenip sonrasinda bunu fiziki veya fiziksel olmayan konularda uretime donusturen kisiler ekmek yiyecek. Atiyorum adam yazilim ogrenip program yazacak.

Dogrusu da buydu.
Olması gerekeni yapmış bence google, ayrıca google in kendi yapay zekası da iyice gelişiyor, insanlar artık alıştıkça google den aramak yerine, gemini de sorup doğrudan aradığı linki temiz olarak bulabilecekler. Hatta aramayı bir tık ileriye götürelim, arama yerine sesli olarak gemini (asistan) ile konuşurken sorup içeriği doğru şekilde bulup sesli cevap alabilecekler, link tıklama bile artık iyice azalabilir.

Şahsen uzun süredir ticari ürünler dışında google den arama yapmıyorum. Yapay zeka istediğim içerikleri sunuyor.

Buraya bir ekran görüntüsü ekleyim, artık yt de kanal nasıl büyür diye aramıyorum, seo nasıl yapılır diye aramıyorum...