İlanın "Dijital Ürünler" alt kategorisinde açık artırmaya çıkmış olması gerekiyor hocam yanlış yerde açmışsınız.
Onun dışında bir diğer nokta: ilan yeterince net değil, gerekli açıklamalar yok ve çelişkili bir durum var:
başlıkta "TİKTOK CPB HESAP" yazıyor buradan ilana konu olan ürünü,"kullanıcı adı ve şifre şeklinde" vereceğiniz ve sonra alıcı tarafından telefon numarası dahil tüm bilgilerin değiştirilebileceği düşünülüyor doğru mudur?
Konu açıklamasında ise "GEREKSİNİMLER10K TAKİPÇİ 100K İZLENME" yazıyor, yani elimizde bu özelliklere sahip bir hesabın halihazırda olması ve sizin ona CPB açtırabileceğiniz düşünülüyor buradan da
Şimdi hangi düşünce doğru ilki mi ikincisi mi? Teklifler ona göre verilsin diye yazıyorum belki ben de teklif veririm.
mail adresinize özel açıyorum. daha sonra ıstedıgınız bılgınızı ekleyebilirsiniz
hesabı satın aldıktan sonra hesabı video atarak 10k takipci 100k izlenme yapıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.
eksik bilgiler için özür dilerim alan kişinin herseyden haberdardır diye düşündüm.
yanlıs kategorı içinde özür dilerim