OguzhanLevent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Nerede o eski forum kültürü?" diye sitem etmemek elde değil açıkcası, çok da öyle forum kültürüne hakim olan birisi değilim fakat şimdiye kadar bulunduğum forumlarda bilgi almak&vermek amaçlı pek çok konu yorum yapmışımdır.

Bilgi insanların gözünde artık ücretsiz bir şey olmaktan çıktı "Danışmanlık" adı altında bilgilerini pazarlıyor insanlar yanlış mı? tabii ki hayır.

Forumda ki trolleri gördükçe benim de canım sıkılıyor açıkcası, ama inanıyorum hepsi yavaş yavaş temizlenecek

"Sende var bir elma bende var bir elma
ben elmamı sana verdim sende var iki elma bende var hiç elma
Sende bir bilgi var bende bir bilgi var
Ben bilgimi sana verdim sen bilgini bana verdin
sende var iki bilgi bende var iki bilgi"
maalesef hocam geçim sıkıntısı herkesi köşeye sıkıştırdı.

bir de komple hazıra alıştık gibi, istediği hemen gelsin gibi.

mesela 2021 yılında “bedava meslek öğreniyorum” adlı konu açmışım. tamam yazan oldu ama, deneyen oldu mu acaba?

şimdi iyi kaynak yapıyorum, hatta öğrendiklerimle evimi bile yapacağım. çok geçerli bir mesleğim oldu. ev bitince benzer bir proje alsam yılda 1 tane çalışmama gerek kalmaz. o derece yani.

Para kazanmak kolay, o kadar hazırcı müşteri var ki, ağzına 1 kaşık bal çalsan parasını alırsın! çünkü öğrenmek değil hemen para gelsin derdindeler. Bu durum forumda da görünüyor.

Yazacak çok şey var da belki afilli bir başlıkla e kitap yapar satarım hazırcı İnsanımıza (forum dışı)

iyi forumlar ayrıca üşenmeden görüş yazdığınız için teşekkür ederim