• Site adresi: SATILDI
  • Fiyat: 9.500 TL
  • Sitenin aylık getirisi: adsense yok. siteden hiç link çıkışı yok. tanıtım yada link satabilirsiniz isterseniz.
  • Sitenin açılış tarihi: 3 yıl
  • DA / PA Değerleri: 10-24
  • Kategori / sitenin içeriği: otomobil fiyatları
  • Günlük hit sayısı: şuan 200-300 civarı, geçmişte 2-3k hiti varmış. sayfa görüntüleme 2, 2.5 katı oluyor ortalama. 1 hafta öncesine kadar 500 civarı hiti vardı. otomobil sektöründen pek anlamadığım için bende kalıp heba olmasını istemiyorum. domain güzel hostingde
  • Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
  • Domainin yaşı: 3
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: tüm
  • Hosting dahil mi?: 15-20 gün idare edilir
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet ücretli teması var
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı:
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Siteyi forumdan bir arkadaştan aldım. potansiyeli çok yüksek bir sitedir. 35 adet özgün kaliteli yazı var sitede. hala girilmeyen ve direk hit getirecek araç marka konu başlıkları var. onları girince hiti artar. ayrıca sanırım tema değişikliğinden kaynaklı admin panelde bazen kod hatası veriyor. siteyi ziyaret eden kişiye gözükmüyor bu kod hatası çok da önemli değil ama wordpressten anlayan biri düzeltebilir. domain adı da gayet güzeldir. lütfen konuda yazanları dikkatli okuyup öyle pm isteyiniz. başka bir projeme nakit sermaye aradığım için ve sektörü bilmediğim için bunu satmaya karar verdim. AYRICA GALİBA KEŞFET VE NEWS KAYDI VAR AMA AKTİF Mİ BİLMİYORUM