Şu anda @Sunucun; ile reseller hosting olarak çalışmaktayız ve bugüne kadar oldukça memnun kaldık. Herhangi bir sorun yaşamadık. Ancak ajansımız için anlaşmalı olarak çalışabileceğimiz bir hosting firması arayışındayız.

Aradığımız kriterler şunlardır:
• Uygun Fiyat ve Komisyon İmkânları
• Müşterilerimize rekabetçi fiyatlar sunmamıza olanak tanıyan özel indirimler.
• Ajansımıza ek gelir kaynağı sağlayacak cazip komisyon oranları. ( hayır kurumlarına bağışta kullanılacaktır )

2. Öncelikli Teknik Destek
• Ajansımıza ve müşterilerimize 7/24 öncelikli destek.
• Hızlı çözüm sunabilecek uzman bir destek ekibi.

3. Minimum 1 Yıl Süreyle Sözleşme
• Kararlaştırılan şartlara uygun bir şekilde, minimum 1 yıl süreyle iş birliği yapılması.

4. Güçlü Teknik Altyapı ve Güvenlik
• Yüksek performanslı, kesintisiz çalışan sunucular (minimum %99.9 uptime garantisi).
• Günlük yedekleme, DDoS koruma ve SSL sertifikası gibi güvenlik özellikleri.

5. Ölçeklenebilir ve Çeşitli Hosting Paketleri
• Paylaşımlı, VPS, bulut sunucu gibi farklı seçenekler.
• Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir hosting planları.

6. Kolay Faturalandırma ve Yönetim Paneli
• Hem ajansımıza hem de müşterilerimize kullanıcı dostu bir yönetim paneli.
• Faturalandırma süreçlerini kolaylaştıracak esnek çözümler.

7. Eğitim ve Destek Dökümanları
• Teknik konularda ajansımıza ve müşterilerimize rehberlik edecek eğitim materyalleri ve dokümantasyon.

8. İş Ortaklığına Özel Promosyonlar
• İlk yıl için özel promosyonlar veya ücretsiz hosting paketleri gibi avantajlar.

Firmanıza Sunabileceğimiz Avantajlar

1. Yeni Müşteri Potansiyeli: Ajansımız aracılığıyla firmanıza düzenli müşteri yönlendirebiliriz.
2. Marka Görünürlüğü: Sosyal medya ve web sitemizde firmanızı tanıtabiliriz.
3. Sadık İş Ortağı: Güvenilir hizmetleri önererek uzun vadeli müşteriler sağlayabiliriz.
4. Satış ve Gelir Artışı: Projelerimizle hosting satışlarınıza katkı sunabiliriz.
5. İtibar Artışı: Ajansımızla çalışmanız firmanızın prestijini artırabilir.
6. Özel Paket Tanıtımı: Müşterilerimize özel hosting paketlerini önererek satışları artırabiliriz.
7. Ortak Kampanyalar: Ajans projelerine özel kampanyalar düzenleyebiliriz
8. İndirimli ürünler: Ajansımızda verdiğimiz hizmetlerden uygun fiyata yararlanabilirsiniz.

Hosting firmaları veya Sunucun.com.tr yetkilileri, yukarıdaki şartlara uygun iş birliği teklif etmek isterlerse, detaylı görüşmek üzere WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirler.