Merhaba,

Wordpress tabanlı web sitesi yapabilecek bir freelancer arıyorum. Çalışacağım kişiden, projeye başlamadan önce birkaç konuda bilgi edinmek istiyorum.

İlgilenenler, aşağıdaki bilgileri başvuranın iletişim bilgileriyle beraber iletisim@fatihkara.com.tr e-posta adresime gönderebilirler.

Lütfen PM göndermeyin.

Beklentilerim:
  1. Önceki İşler: Daha önce yaptığı web sitesi örneklerini ve varsa referanslarını paylaşması.
  2. Deneyim Süresi: Wordpress ile çalışma süresi, uzmanlık düzeyi ve bu süreçte yaptığı projelerin kapsamı hakkında bilgi.
  3. Eğitim Durumu: Okul durumu veya konuyla ilgili aldığı eğitimler.
  4. Kullandığı Temalar: Çoğunlukla hangi Wordpress temalarını tercih ettiği. (Not: Biz genellikle Impreza temasını kullanıyoruz.)
  5. Yaşadığı Yer: Hangi şehirde ikamet ettiğini belirtmesi.
  6. Fiyatlandırma:
    • Standart bir kurumsal web sitesi için talep ettiği ücret.
    • E-ticaret sitesi projeleri için istediği fiyat.
  7. Fiyatlandırma Kriterleri: Fiyatlandırmayı belirlerken dikkate aldığı unsurlar (örneğin sayfa sayısı, eklentiler, özel tasarım istekleri gibi).
  8. Teslim Süresi: Ortalama bir kurumsal siteyi ve e-ticaret sitesini tamamlamak için ihtiyaç duyduğu süre.
  9. Destek ve Güncellemeler: Site tesliminden sonra destek sağlama durumu. Belirli bir süre ücretsiz destek sunup sunmadığı veya sonraki güncellemeler için ek ücret talep edip etmediği.
  10. SEO ve Optimizasyon: Sitenin temel SEO ayarlarını ve hız optimizasyonunu yapıp yapmayacağı.
  11. Mobil Uyum: Tüm sitelerin mobil uyumlu (responsive) olarak tasarlanması.
  12. Ekstra Hizmetler: Gerektiğinde içerik ekleme, grafik tasarım, özel eklenti kurulumu gibi ekstra hizmetler sağlayıp sağlamadığı.
  13. Çalışma ve İletişim Tarzı: Proje sürecinde nasıl bir çalışma ve iletişim tarzını tercih ettiği, projeyi nasıl yönettiği.
Çalışacağım kişinin; iletişime açık, taleplerimi doğru analiz edip uygulayabilecek, iş tesliminde sürekliliğe özen gösterecek bir profil olmasını tercih ediyorum.

İlgilenenlerin dönüşlerini bekliyorum. Teşekkürler!