3.5 ay oldu bırakalı ve biorezonans ile bıraktım. Çevreme ve herkese de tavsiye ediyorum.
Mora firmasının eskişehir şubesinde bırakmış oldum ancak bence marka değil sistem işe yarıyor.
Bilmeyenler için yazıyorum;
Sürekli içtiğiniz sigaradan 2 dal götürüyorsun.
Küçük 2 cam tüp verecekler.
Sigarayı yakıp külünü o küçük cam şişeye atıp yarıya kadar içiyorsun. Yarıya gelen sigarayı o tüpe izmaritini tükürükleyip koyuyorsun.
Diğer şişeye de 2. Dal sigaranı aynı şekilde içip, tükürükleyip koyuyorsun.
Bu tüpleri bir cihaza koyup aynı yerdeki koltuğa seni oturtuyorlar.
Kulak arkasına 2 , enseye 1 , alına bandaj, göbek altına 1 aparat yapıştırıyorlar. Kablo ile makineye bağlı bunlar.
Ellerine 2 bakır çubuk tutturup bantlıyorlar.
Ayaklarını bakır levhaya çıplak bastırıyorlar.
Sonra koltukta uyuklarken 75 dk seans sonrası canın sigara içmek istemiyor.
Seans sonrası göbek altına bozuk 1 tl büyüklüğünde bir pil gibi birşey bantlıyorlar. Bunu sadece duş alırken ve spor yaparken çıkartın diyorlar. 1 ay takılı kaldıktan sonra çıkartıp yine üstünde taşımaya devam ediyorsun.
Bir küçük şişede, damlalıklı ağızlı serum fizyolojik veriyorlar.
Sabah aç iken ağızda dil altına damlatıp 10 sn bekletip yutuyorsun. Yemek öğünlerinden sonra aynı şekilde damlatıyorsun. (1 hafta sonra bıraktım ben bunu damlatmayı).
Buna daha önce giden kişilerin de anlatması bende merak uyandırmıştı. Önemli olan sigarayı bırakmak istemek.
Günde 2.5 paket içiyordum. Yaklaşık 22 sene içtikten sonra bırakalı 3.5 ay oldu.
Çevremde bu sistemle bırakan 2 seneyi geçen yaklaşık 18-19 kişi var.
Tavsiye ederim.