Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun 😊🙏
Allah acil şifalar versin 🙏
Allah şifa versin çok çok geçmişler olsun
Allah şifa versin. geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Allah şifa versin inşallah.
Allah acil şifalar versin hocam, inşallah en yakın zamanda iyileşir ve sağlığına kavuşur
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun kardeşim
Tez zamanda iyileşir insallah bi tanıdığımın kalp kapakçığı çürümüştü yeni takıldı çok şükür iyi doktor için numarasını alabilirim hocam
Acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Allah Şifa Versin İnşallah Amin
Allah annene ve tüm hastalara acil şifa versin.
Rabbim şifa versin. Hz Eyüp dua ettiği gibi; Allah'ın ben dertlendim sen ise merhametlilerin en merhametlisisin. Enbiya 83. Dünya çok boş bir yer. Allah'ım bütün kullarına hidayet şifa ver. Para mal evlat hepsi birer imtihan.
Rabbimden dilerim inşallah en hızlı şekilde sağlığına kavuşur, rabbim acil şifalar versin inşallah, çok geçmiş olsun.
Rabbim anneniz ve şifa bekleyen tüm hastalar için acil şifalar ve kolaylıklar versin.
Allah şifa versin, İnşAllah en yakın sürede sağlığına kavuşacaktır. 🙏🙏
Rabbim tez zamanda şifasını versin başlığını görünce annem yazınca direk bambaşka algıladım dünyanın en güzel şeyi anne.
Allah şifa versin hocam, umarım tez vakitte sağlığına kavuşur. geçmiş olsun
Allah acil şifa versin hocam çok geçmiş olsun annelerimiz canımız umarım en kısa zamanda iyileşir
Allah Şifa Versin hocam çok geçmiş olsun 🙏
Allah şifa versin şafi ismiyle geçmiş olsun
Allahın izniyle anneniz tez zamanda iyileşir inşallah. Çok geçmiş olsun hocam. Anneler her zaman kutsaldır; Allah hepimizin annelerine kaza bela hastalık vermesin.
Allah hepinizden razı olsun.
Hayatta olanların annelerine Allah sağlık sıhhat nasip eylesin. Ölenlere de rahmet eylesin.
Sanırım sabaha kadar buradayız.