Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş GPT satıcısı işi baltalanıyor bu yüzden ben fare beyinliyim. Günlük 50 deneme kullanmak isteyen ve Bireysel geliştiriciler ve sıradan AI meraklıları için sundum. Bunu kurumsal kullanılmaz günlük 50 bir insanın işini çok rahat görür. Fare beyinli olduğumuz için unuttuk
Yahu alakası yok hocam. Tam da dediğin gibi belki biri ai api ile çalışacak böyle bir yol olduğunu bilmiyor. Öğreniyor sayenizde. Kişiye değer katıyorsunuz, belki o da kendi ai uygulamasını geliştirecek.

Anlamadığım şey şu, bu yorumu WhatsApptan yapan kişi buradaki konuyu nasıl gördü de, bir de ai satışı yapan birine direkt WhatsApptan yazıyor. Hayır ben eminim bu kişi r10dan falan da değil. R10dan olsa öylesine akıllı arkadaşlar en azından şuraya yazabilecek kadar fare beyinli olmaz. Madem o derece akıllısın, ücretsiz yolla burada paylaşılandan daha iyisini yap ki haklı olabil.

Hiçbir şekilde ciddiye almam ben olsam, saygısızlığa gelemiyorum. Biz de biliyoruz baltalamaları, o kadar konu var, hiç mi hatalı yada eksik yok? Dolu. Neden kimseyi huzursuz etmiyoruz? Fare beyinli olduğumuzdan mı?

Ayrıca farelerde beyin olduğunu bilmeyen bir fare beyinliye çok takılmamak lazım.