Merhaba hocam
Fiyatları belli mi acaba
Daha bu hafta sonu silkmeye başlıcaz bu işin tüccarı olmadığımız için fiyat hakkında malesef şuan fikrim yok.
Bende adanalıyım,
Asıl katkısız zeytin yağı akdeniz bölgesinden alınır.
Ankaraya ve İstanbul'a bir kaç kez yüklü getirdim şuan talep en az 1 ton bu sene getiremedim .
Fiyat ne kadar ?
Ortalama 350₺ den satışını yapıyoruz
Biz kendimiz topladığımız ürünleri satacağız burda genelde o tarz ürünler bulunmaz ama yinede işi sağlama almak lazım öbür tarafıda var

Daha bu hafta sonu silkmeye başlıcaz bu işin tüccarı olmadığımız için fiyat hakkında malesef şuan fikrim yok.
Bir arkadaşım söyledi 190 tl ye alıyormuş bu sene fabrika. Yazık Günah valla
Bilmiyorum genelde teneke bazlı satıyor misal geçen sene 50 teneke istanbula satmıştı.
Hocam satsanız elbette ki alan olur ama ne yaparsanız yapın saf, hakiki zeytinyağı diye satılan ürünler herkesin damak tadına uymuyor. Ve öyle bir serbest piyasa ekonomisi var ki bu sektörde litresini 60 TL'den başlayıp 500 TL'ye kadar bulabiliyorsunuz.
Ben Aydın, Bursa, Balıkesir, İzmir'den aldım yüzlerce satıcı var, hepsinin tadı ve fiyatı çok farklı. Bu ay eşe, dosta, arkadaşa 2 ayrı satıcıdan toplam 16 litrelik tenekelerden 24 teneke aldık ve satıcılar ayağımıza kadar getirdiği halde litresini 70-80 TL'den satıyorlar. Yani rekabet etme şansı çok düşük bir sektör bu işi meslek edinecekseniz işiniz zor ancak forumda satarsanız illa ki alıcı bulursunuz.
Forumda satmak adına sordum meslek değil açıkcası birde arkadaşa yardımcı olmak adına

Genelde aslında biz hep zeytinyağı kullanırız kek poğaça hariç onda margarin o nedenle içinde ben tadından bilirim ama işte daha önce içmeyen sürekli kullanmayan bilmeyebilir. Yinede kaliteli yağın o fiyatlardan vereceklerini sanmıyorum.