M2 performansından gayet memnunum ram olarak zaten artık minimum 16 üretiyorlar gayet güzel bir hamle olmuş ön yargıyla girip kesin 50-60k'dan başlatırlar diye düşünüp ters köşe olmuştum. Bu fiyata değer gibi.
Kesinlikle hocam, Swift geliştiricisi olsam asla kaçırmazdım ama halihazırda mükemmel bir masaüstüm olduğu için almıyorum, ona rağmen nerdeyse aklımı çelecekti fiyat:-)
Bu fiyata en yeni m4 çipsetli 16 gb ramli mac mini belki de apple'ın şu ana kadar sattığı en fiyat/performans ürün. Yurtdışı incelemelerde hep olumlu bahsedilmiş. Baz modelin 256 gb disk ile gelmesi tek kusuru ama harici depolama bağlayarak bu da kolayca aşılabilir, thunderbolt bağlantı ile kendi üstünde gelen diskten bile daha yüksek okuma yazma hızlarına ulaşabiliyorsunuz.
yine de ağır chip kullanımınız olacaksa arkadaşlar m4pro'yu istek listenize eklemenizde fayda var.
Çok keyifli alet mac mini düz olarak m4 versiyonu. ama ben yine alacak olsam m4 Pro olanını alırdım
peki ya sizce m4 islemcili olan cihaz adobe programlarinda iyi performans verir mi?