gelir_ortagim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar yükselişten sonra zaten düşmesi çok normal.Ftx krizinde 15k dan 2-3 adet almıştım.Fakat geleceğinden emin olmayıp 2023 ortasında 30k dan sattım.Çünkü çok fazla manipüle ediliyor.Şimdi ise o parayla ev aldım.Evin değeri kendini ikiye katladı.
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzeltme yapacak illaki.
can44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
btcde cok iyi calisan sinyalim var %100wr li fiyat 74kda iken geldi, ama anlik ac kapa seklinde girdim ben bile btc longundan pek kar yapamadim grafikte analiz yaptigimda o kadar gitmez dedim surekli ama shortlardan suan volatilite nedeniyle yukselis kadar faydalandim, tabi yeni yatirimcilar yine zarar ediyor, ben hizli stoplarla vs zor tutuyorum bu volatilitede pozu anlik shortu kapattigim yerden %20 yukari cikanlarda var boga piyasasi spotcu degilsen cok anlam ifade etmiyor
ajansec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ocakta geri patlar
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Shibanın 250 TL m hala 250 arkadaş hepsi artarken sen niye artmıyon
gelir_ortagim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar yükselişten sonra zaten düşmesi çok normal.Ftx krizinde 15k dan 2-3 adet almıştım.Fakat geleceğinden emin olmayıp 2023 ortasında 30k dan sattım.Çünkü çok fazla manipüle ediliyor.Şimdi ise o parayla ev aldım.Evin değeri kendini ikiye katladı.
Belirttiğim gibi zaten bu artık bir bitcoin klasiği Hızlı bir yükselişten sonra yerini koruyamıyor Ama doğru zamanlama olursa çok kazandırdığıda bir gerçek

Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzeltme yapacak illaki.
Belli olmaz tabiki ama sanmıyorum Bitcoin'in bazı kalıp durumları var Fiyatı tepede tutması biraz zor oluyor Etkenler belli aslında bu durumda düşüş olması daha olası (YTD)

can44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
btcde cok iyi calisan sinyalim var %100wr li fiyat 74kda iken geldi, ama anlik ac kapa seklinde girdim ben bile btc longundan pek kar yapamadim grafikte analiz yaptigimda o kadar gitmez dedim surekli ama shortlardan suan volatilite nedeniyle yukselis kadar faydalandim, tabi yeni yatirimcilar yine zarar ediyor, ben hizli stoplarla vs zor tutuyorum bu volatilitede pozu anlik shortu kapattigim yerden %20 yukari cikanlarda var boga piyasasi spotcu degilsen cok anlam ifade etmiyor
Evet öyle bir durumda var Yükselişi tahmin edebilsek bile ne kadar yükseleceği sürpriz oluyor

ajansec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ocakta geri patlar
Ocak biraz yakın bir tarih ama Mart-Nisan arası bekliyorum bende

Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Shibanın 250 TL m hala 250 arkadaş hepsi artarken sen niye artmıyon
Shiban yakında bir pik yaptı ve bence uzun bir süre aynı devam eder İleride illaki onunda yükseleceği bir dönemi vardır (YTD)