thealiyasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya polemik karıştırılmamasını rica ediyorum, şahıs kişisel bir görüşme tamamlanmadan burada aklı sıra ergenlik yapmaya çalıştı agzının payını alıp kenara çekildi. Sözdee polemik yaratmaya başlayan kendisi bişeyin hakkı neyse vermeye karşı değilim ki hakkını alacaktı ama 14 günlük üye olmasını geçtim tanımadığım birine gidipte tüm bilgilerinin kayıtlı olduğu mail adresini veremeyeceğim cevabını dinlemeden gelip buraya bana ithamda bulunmaya çalıştı. Kurallar olmasa gereken üslupta gereken cevabı verirdim. Çocuk kafasıyla ticaret yapanlarla vakit kaybedemem sorunumu çözmem gerekiyor o yüzden bunun gibi daha fazla polemik mesaj atmayın, teşekkür ederim.

Hesap kurumsala döndürülmedi. Reklamveren doğrulaması uyarısı çıktı ilk adımı onayladık lakin ticari faaliyet kısmı onaylanmadı levhada gondermemıze ragmen eksik bılgı var dıyerek red yedi. Sonra hesap türünü kişisel den kurumsala çekmeye çalıştığımda reklamveren doğrulama kısmına yönlendirdi, hesabı kurumsala çekip işlemleri yeniden başlattım.
yok hocam sizi kast etmedim zaten.

tamam reklamverene düştüğü an hesap kurumsala dönmüş demektir. faaliyet doğrulaması için vergi levhası yeterli değil, öyle olsa reklemveren ile işletme faaliyetleri diye 2 ayrı doğrulama olmazdı. verdiğiniz hizmete dair sunabileceğiniz ek belge yok mu? örneğin sattığınız ürünleri tedarik ettiğiniz firma ile olan sözleşme. ya da bayilik ise bayilik anlaşması gibi ek ticari faaliyet belgesi