Herkese merhaba. Bundan tam 12 gün önce bir blog açtım. Amacım adsense'den pasif gelir elde etmek. 12 gün sonunda hitler bu şekilde. Yazılar özel yapay zeka içerik botuyla yazıldı. SEO için RankMath Pro kullanıyorum. Şu anda yayında 30 tane yazım var. Şimdi benim bir kaç sorum var.

1)Öncelikle bazı anahtar kelimeler buldum aranma hacmi yüksek, rekabet düşük olanlardan. (Tek kelime değil, en az iki kelime olanlardan) İlk sayfadaki sitelerin analizini yaptığımda büyük sayfaların olmadığını gördüm. Benim domain'in DA PA değeri daha yüksek. Anahtar kelimeyle içerik oluşturdum en az 1500 kelimelik. Ama nedense oluşturduğum içeriklerin bir çoğu en iyi 30. sayfada gözüküyor. Bakıyorum benim içeriklerim benden önde olan sitelerin içeriklerinden daha iyi. (Okunabilirlik, kapsam vb.) Sormak istediğim kıstas ölçüleri nelerdir? İçeriğimi değiştirsem sıralamada oynama olur mu? Backlink almadığımdan mı kaynaklı?

2) Siteme gelen bir çok hit'in kaynağı aslında bir yazı. Bu ileride sorun yaratır mı?

3)Backlink olmadan ne kadar ilerleme kaydedilebilir?

4)Yazıların sayfa oynaması ileride olabilir mi? Yani Google tam olarak nasıl karar veriyor? Mesela benim yazım 25. sayfadaysa hep orada mı kalıyor? Kalmıyorsa ne kadar süre aralıkla güncelleniyor?

5)Yazıların kendi etiket sistemine etiket girmek zararlı mıdır? Uygunu kaç tanedir?

5)İç linkleme için otomatik yapan bir tool var mı? En sağlıklı iç linkleme nasıl yapılır?

6)site:domain.com diye arattığımda Google'da hala favicon'um gözkmüyor. Tüm her şeyi doğru yaptığıma eminim. Bu sorun neden olur, çözümü nedir? (Search Console'da gözüküyor Google'da gözükmüyor.)

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.