Merhabalar
Çok yazan biri değilim aslında ama sizlerle dertleşmek istedim. Bir komşum ile çinden makina getirip bir ürün üretmek için ortaklık yaptık. Bana düşen 55 bin dolara verdik ve karşılığında sadece bir kağıt aldık. Dedik ki makina gelsin üretime başlarken şirketi kurar ve ortaklık resmi olarak başlar diye düşündük ve kararlaştırdık. Babası ile bir eleman çine gitti makinayı teslim almaya tam 2 ay sonra ve çinlililer makinayı satmış 15 gün sonra yenisini yapıcaz size göndericez demişler. Bu arada mevcıut bir işim var fakat FB INSTA reklamları çıkmak için anlaştığım (FORUM DIŞINDA ) kişiler tarafından 50 bin tl doladırıldım.
Ellerinizden öper 3 çocuk var. Eve her gelişimde onların yüzüne bakarken tedirginliğimi ve üzüntümü paylaşmamk için içeri girmeden bir maske takıyorum yüzüme mental olarak bitiyorum. Eşim anlayışlı birisi fakat ona da durumu çaktırmamak için elimden geleni yapıyroum.
İşlerim son 2 yılda bitme noktasına geldi. Elimden ürünler kaldı ve reklam yapamadığım için de satışa çevirip para kazanamıyorum
Psikolojik olarak bitik durumdayım.
Siz hiç eve girmeden 40 dk boyunca arabanızda düşünüp ağlayığ bağırıp sonra hiç bir şey olmamış gibi çocuklarınızın yüzüne baktınız mı ?
Evlat kadar KAZIK BİR SORU VAR MI BU DÜNYADA ?