Ben normalde bozum işlemi yapmıyordum konuda birine gereksiz yere yardımcı oldum herhangi bir beklenti olmadan.
konuya da numaramı bırakmıştım 1 hafta sonra biri r10dan ulaştım yardımcı olur musunuz dedi.
Bende yardımcı oldum, ancak sonra hesabıma para göndermeye devam etti şimdi paralar hep aynı kişiden gelince hiç şüphelenmedim ama yüklü miktar olunca içime kurt düştü ve kendisine sordum.
oda hesap benim kendi param falan dedi,
Olay şu ki hakkımda şuan 3 dosya var ki fazlası da gelebilir.
bu adam milleti dolandırmış karakolda nasıl dolandırıldıklarını öğrendim.
bu parayı da bana göndermiş şahsa bende kripto olarak attım.
elimde cüzdan adresinden başka hiç birşey yok belli ki parayı bana gönderdiği/attığı hesap kiralık tahminimce.
ben tüm mesajları kanıtları sunsam bile ister istemez bu dolandırıcılık tuzağına düştüm ve suçlu durumdayım.
Bunun bedeli bana ağır olacak…
Siz siz olun tanımadığınız kimseyle İban paylaşmayın, farkında olmadan bir dolandırıcıya yardımcı olmuş olabilir onlara aracılık yapmış olabilirsiniz benim gibi…
Hiç bir suçum olmamasına rağmen bir dolandırıcıya yardım etmişim parasının izini kaybettirmek için…
Umarım o suçlular tesbit edilir, edilsede ben yüksek ihtimal yine ceza alacağım.
bu durumu aranızda daha önce yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? İlk kez yaşandığını sanmıyorum bu durumun…