mustafaozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O işe girmeyi şu yönden mantıklı bulmuyorum hocam, evet çok güzel bir pasif gelir ama 2m bağlayıp şu ekonomik şartlarda 2 sene bekleyip aç kalmak yerine giderim faize koyarım, aylık cebime 80.000 para girmiş olur. (dipnot: kendime ait evim ve arabam var)
Hocam bu iş ASLA pasif gelir değil. Bu iş ASLA "uygulamayı yapayım da bir kenarda dursun, kendi kendine para kazandırsın" işi DEĞİL. Bu kafayla o sektöre giren herkes 2 ay içinde zararına uygulamasını sattı. Forumda ilanları görebilirsiniz. Ayda hasbel kader 100K ciro yapanlarda ömürlerini o işe vakfetti.

Bahsettiğim bütçelere yakın bütçe ile giren @MedyaDijital; var forumda. Sorun size anlatsın /eğer paylaşırsa elbette) ne kadar harcamış, ne kadar harcamaya devam edecek, günde kaç saat kaç kişi ile çalışıyor.

22 yıldır (bu yılbaşı 23 olacak) var olan bir dating firmasında (ta sohbet hatlarından beri varlar.) 6 yıldır insan kaynakları yöneticisiyim. Daha doğrusu 6 yıldır varım, 2 yıldır yöneticiyim. Anlattığım her şey 6 yıllık tecrübedir.

3 Milyon T.L. bütçe ile doğru bir danışmanlık alarak giren insanlar ayda 400 K civarı kar elde ettiler. (Yaklaşık 100K USD bütçe ile bu işe giren onlarca firma gördüm, birçoğu da personeli olduğum firma ile çalışıyor, oradan edindiğim tecrübe)

Sözün özü dating pasif gelir değil, kur bırak işi değil. O zihniyetle giren batmaya MAHKUM.

Benim 2 milyonum olsa datingde şansımı denerdim, 3 milyonum olsa beş dakika düşünmez dating işi yapardım. Ama bu sektörü bilmese idim ya da daha az param olsaydı paramı altın yapıp, bildiğim ya da yapabileceğim bir iş bulana kadar paramın enflasyon karşısında erimesini engellerdim. Bu son paragraf benim fikrim tabi. Bol kazançlar dilerim.