Hocam yanlış anlamayın ama kedinin yurt dışı çıkış yasağı mı var?
Zaten karnesi pasaportu var kedinin, eğer uzun süreli gidiyorsanız neden yanınızda götürmeyi değil de kolay olan yolu sahiplendirmeyi seçiyorsunuz?
Çok basit, uçakla giderken kargo bölümüne uyutarak alırsınız, indiğinizde ise alır evinize geçersiniz. Hayvanları götürmek zor değil ki? Onlara özel uçaklarda bölmeler bile var hatta.
Cidden diyeceğimi yanlış anlamayın ama, eğer kedinin olduğu evde nefes alamaz durumda sağlık sorununuz yoksa, geriye kalan tüm sebepler sadece bahanedir.
Şahsen 2 tane köpeğim var, mezara girene kadar benimle. Sokakta da kalsam, yurt dışına da çıksam. Onlar bizlerin hayatı. Onlar bizlerle büyüdü. Onlar bizlere alışkın. Onları evlat niyetine seviyor çoğumuz. Cidden kafam almıyor hocam.
Hakkında hayırlısı olsun kedinizin. Umarım yeni yuvası ömürlük yuva olur.