SerdarGnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam duymuştum başarılı olduğunu , kübadaki bu mu bilmiyorum , kübalılar bu işi çözmüş araştır araştır diyor herkes , bi ön bilgi aldım ama onun için de tahlileri çevirip atmam lazım ama 4 seans radyoterapi aldıktan sonraki sonuçlar gerekiyormuş , yani her türlü bekleyeceğiz daha. , bu onkolojiye danışarak dozları belirlenip mi alınıyor ?
Hocam ben “aa evet çok iyi ilaç” diyen beşeri hekime rastlamadım, rastlayanı da duymadım. Geneli bilmediğiniz şeyi kullanmayın safsata diyorlar (haklı tarafları var). Ama problem çözümsüz olunca insan çözüm olabilecek her şeyi deniyor. Şimdi açtım notlarıma baktım bu ilaç üzerine çalışan hocamız zamanında 70 kg üzerindeyse 4 ml haftada 3 gün ard arda, 1 ay boyunca; 70 kg altındaysa 3 ml haftada 3 gün ard arda, 1 ay demiş zamanında. Onun için araştırın içinize sinerse dedim, işe yaradığına dair bilimsel makalede çok fazla, safsata kısmı burada haksız kalıyor. Bir de bizim kapalı mesleki gruplarda aile üyelerinde çaresiz kalıp deneyen başarıya ulaşan çok absürt vakalar var, o yüzden benim bireysel olarak ilk tercihim olurdu açıkçası.