Bir firmada işe girdim. Eski bi web siteleri var, 8-10 sene önce yapılmış sanırım. sitenin admin paneli bilgisini çok el değiltirdiği için bi noktada bulamamışlar sadece bir kullanıcı var onunla da ürün ekleyebiliyorlar, tanıtım amaçlı, satış yok. PHPMYADMIN e girebiliyorum wordpress sitesi ama wp-users tablosu yok users tablosu var bir sürü kullanıcı var ama kim olduğunu bilmiyoruz name ve passwordler şifrelenmiş. Sütunlar şu şekilde

- id (sadece numaralar var satırlarda)
- provider_id (NULL yazıyor satırlarda)
- user_type (admin, customer, seller vs..)
- name (şifrelenmiş karışık harfler)
- email
- email_verifield_at
- password (şifrelenmiş örn: "$2y$10$eUKRlkmm2TAug75cfGQ4i.WoUbcJ2uVPqUlVox.cv4 CCyGEIMQEm")
- remember_token

username gibi bişey yok mesela neyse name ve password şifrelenmiş karışık harfler ve rakamlar var.

Chatgpt laravel tabanlı olduğunu düşündü. bayağı bişey denettirdi olmadı.

users tablosundaki şifrelerin şifrelenmiş olduğunu fark ettim, ancak kullanılan şifreleme yöntemini tespit edemedim.

bu arada users tablosuna kullanıcı ekledim admin yetkisi verip ama user_id sutunu veya oluştururken satırı yok. kullanıcı adı yazamadım name kısmına yazdığımı kullanıcı adı olarak girmeye çalıştım olmadı

şifresini bildiğimiz tek kullanıcı bu giriş yaparken kullanıcı bu
siteadi.com/wp-login_guvenlik.php - admin paneline giriş bu şekilde

bu kullanıcıyı users tablosunda arayınca çıkmıyor

Giriş yaptığımızda sayfa bu şekilde açılıyor yeni ekle deyince ürün ekliyor düzenle deyince düzenliyor.

wappalayzerda bakınca wordpress sitesi gibi ama bildiğimiz bi wordpress yapısı yok

Diğer tablolara da baktım kullanıcıları başka bir isimde saklamış olabilir mi diye yoktu.

Admin paneline nasıl girebilirim fikri olan var mı ?