Merhabalar, bir web sitem var işlerden ve söz- nişan durumlarından vakit ayıramadığım için, elimden çıkarmayı planlıyorum. Ama ne kadar edeceğini kestiremiyorum, düşüncelerinizi almak istiyorum. Sizce ne kadar eder?

• Niche bir kategoride
  • Anahtar kelime domain .com üzerinden yayında // .com.tr yi de rakip oluşmaması için aldım.
  • Anahtar kelimenin aylık 33.1K hacmi var.
  • 370 kelime varyasyonu ile 58 K hacmi bulunmakta.
  • Hitin %65-70 anahtar kelimenin içeriklerinden geliyor.
  • Kalan %30 -35 lik kısım üst kategorisindeki diğer çeşitleri üzerinden geliyor.
  • SADECE 10 ADET YAZISI MEVCUT GSC YE GÖRE 3 AYDA 960ANALYTİC E GÖRE 1.4 K HİT ALMIŞ.
  • Önü açık, biraz ilgi isteyen bir site 10 adet yazı ile 3 ayda 1k hit görmekte, millet bu sayılara erişmek için 100 tane yazı giriyor .
  • Adsence başvurusu hiç yapılmadı, 10 tane yazısı var diye göndermek istemedim temiz sorunsuz başvuru olması için. Ama bu kadar hitle alacağınıda düşünüyorum.
  • Herhangi bir backlink çalışması yapılmadı. Kullanıcı odaklı temiz, spam yapılmadan içerik oluşturuldu.
  • İçerikler tamamen yapay zeka ile yazıldı. Ama öyle içerik botlarına anahtar kelime ver içerik yaz şeklinde değil. Tek tek araştırılıp elle prompt girip detaylı içerik oluşturuldu.

Bu site için istenilebilecek fiyat aralığı nedir ?