FiekGames adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunu çözmek için şu adımları takip edebilirsiniz:
  1. Microsoft Visual C++ Build Tools Yükleyin: Eğer yüklü değilse, buradan Microsoft Visual C++ Build Tools’u indirip yükleyin. Bu, eksik olan derleyici araçları sağlayacaktır.
  2. M2Crypto'yu Elle Kurun: M2Crypto modülünü yüklerken hata alıyorsanız, bu modülü doğrudan pip kullanarak indirmek yerine, whl dosyasını indirip kurmayı deneyin. M2Crypto için bir .whl dosyası bulmak üzere https://www.lfd.uci.edu/~gohlke/pythonlibs/adresinden indirme yapabilirsiniz.
    • İndirdikten sonra terminalde, indirdiğiniz dosyanın olduğu dizine gidip:
      pip install M2Crypto-xxx.whl
      komutunu çalıştırarak kurulum yapabilirsiniz.
  3. Python Sürümünüzü Kontrol Edin: Python 3.11 gibi daha yeni sürümlerde bazı eski paketlerde uyumsuzluklar olabiliyor. Eğer mümkünse Python’un 3.10 veya 3.9 gibi daha eski bir sürümünü kurarak bu sürümde adb paketini yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  4. Alternatif Olarak adb için pure-python-adb Kullanabilirsiniz: Eğer M2Crypto kurulumu ile ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, adb yerine pure-python-adb paketini kullanabilirsiniz. pip install pure-python-adb komutuyla kurulumu yapabilirsiniz.
Yukarıdaki adımların ardından adb modülünü tekrar yüklemeyi deneyin.
hocam formattan önce 3.11.4 vardı ve bu kütüphaneyi kurup kullanabiliyordum ancak format attıktan sonra kullanamıyorum + olarak 2 gündür chatgpt ye soruyorum hiçbir şekilde yardımcı olamadı alternatif kütüphane değil direk adb lazım bana