Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AndMex; r10+ için teşekkür ederim, hadi nacizane bir öneri. Bol miktarda oynatma listesi hazırla.

Görülecek yerler
Gece hayatı
Nerede ne yenir?
Şehir turu vs.

Videolarında konuya ilişkin oynatma listelerine yönlendir ( hem sözlü, hem de açıklama metninde link ile)

Etiket mutlaka ekle (10'u sakın geçme, ilgisiz etiket spam'a atar)

Videona açıklama yazısı mutlaka ekle, o video ile ilgili anahtar kelimeleri mutlaka spam'a düşmeyecek oranda serpiştir.

Başlığını yazarken sen kullanıcı olsan o içerik videosunu hangi kelimeler içeren cümle yapıları ile ararsın (Youtube'de sorgu yap daha ilk kelimeyi yazınca önermeler veriyor)

Başarılar
Teşekkür ederim yeni önerileriniz için 😊 Dediklerinizi içerikler arttığında yapmayı düşünüyorum; liste halinde içerikleri toplayıp Danimarka sokak lezzetleri gibi konuları da çekmeyi planlıyorum. Etiketleri genelde konuyla doğrudan alakalı olacak şekilde 10-15 civarında ekliyordum; 10'u geçmemek gerektiğini bilmiyordum, 15 olarak biliyordum o sayıyı. Bunu öğrenmiş oldum, teşekkür ederim tekrar!🙂 Bundan sonra ki videolarda dikkat edeceğim.

TeMoNDe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam izleyemedim ama basarilarinin devamini dilerim. Aklimdakine benzer bi ise baslamizsiniz
Teşekkür ederim Siz de Danimarka'dasınız sanırım, hangi şehir?