Borcum olduğunu düşünmüyorum veresiye iş de yapmadım
DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam rahatlığın ve konuşmaların çok irite ediyor bence bütün forum sana düşman olmadan ödeyecem falan diyip konuyu reportla konu kilitlensin yoksa ırz düşmanı d0l4ndırıcı olup çıkacan forum da ben sana söyliyim millet sana sonra paran olunca öde diyor sen gelmiş param yok nasıl ödiyim diyorsun sormazlarmı adama motormu kullanıyorsun araçmı kullanıyorsun her neyse bir mal varlığın var değil mi? yakıtta alacak paran var ee sen gençsin illaki eline yine para geçicek ihtiyaçların var herşeyi s..et okuyorsan çalışmıyorsan bile ailenden biryerden para gelince elime geçince öderim zihniyetine hiçbir şekilde yanaşmadan dolandırdım enayi kafa yapısına kendini öyle bir şartlandırmışsınki real hayatın da bu kadar kurnaz olma çok büyük patlatırlar adamı hayatın boyunca unutmayacağın bir ders çıkar karşına. Bir laf vardır. "Senin Fare Yakalamışlığın Kadar Benim Kedi Öpmüşlüğüm Var" diye misal benim birine borcum varken yemem içmem birader borcumu ödemeden önce gidipte dışarda kebap yiyeceğime borcumu öder evim de makarnamı yerim burada çok ince bir çizgi vardır bilmem anlatabildimmi.