Enes59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeyi düşünmüyorum 300 dedim duymadıysa yada aklında şüpe kaldıysa tekrar sorabilirdi.
İkilemde kaldıysan tamam da fikir almak istemişsindir soruyorsundur vicdanen bir şeyler öğrenmek istiyorsundur

burada herkes sen haklısın diyecek diye beklemişsin ancak direkt ödemeyi düşünmüyorsan ne diye konu açıyorsun?

Ödemeyeceksen de niye telefon numaranı verdin ödemeyeceğim diye orada demedin mi numaramı vermiyorum ödemeyi de düşünmüyorum alabiliyorsan al diye diyemedin de mi çıktın geldin oradan?

İmkanın yoktur fazla koymuştur dersin ki kardeşim ben bu yakıtı aldım ama bütçem yok 300 var kartta diye 300 dedim 410 u da sana sonra atayım sen yanlış anlamışsın sonuçta ama bende bu hizmeti almışım illa ki gaz bitecek yine yükleyeceğiz...

Olayı çetrefilli hale getirmeye gerek yok enayi yükledi bende ödemeden kullanayım kafası bu başka bir şey değil..

esnek hesaptan para çek 3 kuruş faiz ödeyecek diye haram, 410TL benzin yakıt nasibin olsun mevzuya gel..

Böyle bir mevzu varsa kafanda belli zaten ödemeye niyetin yok net konuşuyorsun da ee kime ne o halde?

Sizce diye soru soruyorsun millete birde ters yapıyorsun

Millete trollük mü yapıyorsun anlamadım ki..