Öncelikle tekrardan herkese teşekkür ederim cevaplar için
Şu an yapıyı ayağa kaldırdım çok Şükür.
Siteyi yazarken eklediğim diller aşağıdakiler yapıyı esnek yaptım ileride dil eklemem gerekirse diye herhangi bir yeni dil eklediğimde tüm eski postlarda yeni dil pasife geçiyor ve postlar güncellenirse o dilde hemen aktif oluyor ve google index Api ye gidip index için onaylamaya gidiyor, işte facebook da paylaşım, twiiter gibi gibi...
Hatta şurada da paylaş dediğiniz bir yer varsa onunda programını yazar sitede otomatik paylaşım modülünü ekleyebilirim belki azda olsa backlinke faydası olur.
Birde bu kadar dil var bunların her birisine farklı facebook açmak gerekiyor hepsine ayrı twitter vs. ama o ülkelerde olmadığımız için mesela twitter facebook da sorun olur mu ? bunu merak ediyorum çünkü hiç çoklu site açmadım hep siteler türkçe idi şimdiye kadar.
Birde arapça ve farsçayı eklemedim uğraşmaya gerek olur mu adsense için uğraşmaya değer mi bilemedim bunun yanında çince ve rusçada buna dahil bunuda merak ediyorum ve bunların dışındaeklememi önerebilecğeiniz bir dil var mı ?
Tüm çevirileri "GPT 4 o" ile yapıyorum.
tüm yapıyı aslında Justtaki gibi kurdum ama onlar kadar dil eklemedim gibi bir şey oldu.
https://www.justwatch.com/tr/film/dune-col-gezegeni
LANGUAGES = (
('en', _('English')),
('en-gb', _('English (UK)')),
('en-ca', _('English (CA)')),
('en-au', _('English (AU)')),
('en-sg', _('English (SG)')),
('tr', _('Turkish')),
('de', _('German')),
('fr', _('French')),
('fr-be', _('French (BE)')),
('ja', _('Japanese')),