volkanayz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aşağıdaki alan adanı satın almıştım herkese göstermemek adına ( xxxxx ) koydum kalanına öncelikle böyle bir mail geldi sonra hosting firmasına yazdığımda herhangi bir şekilde projelendiremeyeceğimi dile getirdiler yoksa benim de çok güzel projelerim vardı:

Değerli Müşterimiz,
METUnic müşteri panelinizde kayıtlı "instagramxxxxxxxxxx.com" alan adına bağlı olan instagramxxxxxxxxxxx.com adresi üzerinden ticari marka ihlali yapıldığına dair bilgilendirilmiş bulunmaktayız.
Konu hakkında inceleme yapmanızı ve ivedi şekilde bilgi vermenizi rica ederiz.
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Hocam türkticaret ve usom ile konuştum USOM'un bana ilettiği bilgi şu yönde : "instagramtakipci.net" bu alan adında herhangi bir sıkıntı çıkmaz zaten engellemeler bize geldiği için biz engelliyoruz bu zamana kadar böyle bir işlemle karşılaşmadık sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum bu zamana kadar İnstagram üzerinden bizlere bu tarz bir mail posta bilgilendirmesi gelmedi" tarzına bir açıklama yaptılar ekstra olarak TürkTicaret'in ilettiği bilgi de şu yönde"USOM eğer bizlere mail ile dönüş sağlar bu alan adını engelleyin kapatın derse onu uygularız" tarzında söylediler yani herhangi bir sıkıntı çıkması mümkün gibi durmuyor hocam bilginize bana gelen bilgi de bu yönde hocam saygılarımla