Üstadım google türkiyede benim işletmem desteğini kaldırdı. belki türkiyede bir spam işletme açabilirisniz ancak bunun işletmenize ve size hiçbir faydası yok ilk etapta işletmeniz hemen onalyanır ve bir iki hafta sonra manuel onaya girer işte o zman işletmeniz askıya alınır. İsterseniz spam işletmenizi güncellmeyi deneyin bir fotoğraf bir yorum bir güncelleme yayınlayın ilk kontrolde askıya alınacak ve tekrar açamayacaksınız. Bu sizin tercihiniz olabilir ama politikalara uygun tescilli bir illetme açmanız uzun vade de size daha çok faydası olacak. Ben eski bir google partneriyim. Spam işletmeler sizi haritada bulunabilir yapmaz görünür yapar. Bundan dolayı tescilli onaylı işletme oluşturmanızı tavsiye ederim. Şimdi bu arkdaşın açtığı spam işletmeler askıya alındığında kurtarıp tescillemek için de bana başvurabilirsiniz. Ben askıya alınmış işletmelrinizi kuratırır tesciller yönetiminde kalır size teslim ederim. Yolunu bilsem de spam işletme açmam herkese bol şanslar.
Halen çözüme ihtiyacınız var ise whatsaptan iletişime geçebilirsiniz yönettiğim geniş bir portföyüm var ve işimi bitirmeden para almam. yukarıdaki not standarttır. bol şanslar