• Kanal URL: Kitle ABD olduğundan bozulmaması için sadece alıcıya verilecektir.
  • Kanal Abone Sayısı: 1980
  • Son 1 Yıllık 4.000 saat izlenme süresi: 760 saat (uzun video ile)
  • Toplam Görüntülenme Sayısı : Organik
  • Son 90 Günlük shorts görüntüleme sayısı: 335 B herkese açık Shorts görüntülemesi
  • Kanal Kategorisi ve Dili: Viral - İngilizce
  • Hesap Durumu: 1 adet telif var 15 Kasımda (2 gün sonra kalkıyor)
  • Marka hesabı mı? İlk mail var mı?: Marka hesabı - İlk mail var ama şahsi mailim olduğundan hesap verilmeyecek olup rol atanıp 7 gün sonra sahiplik alacak şekilde devredilecek (nasıl yapıldığını bilmiyorum alıcı biliyorsa yönergeleri doğrultusunda yaparız, yada googledan arayıp bulup yaparız)
  • Hesap Kayıt Tarihi: 14 May 2024
  • Özel URL Uygunluk: Sanırım var
  • Topluluk Özelliği: Açık
  • Katıl Butonu: henüz yok
  • Adsense Detayları : Koşulları karşıladığınızda sizi bilgilendireceğiz.
  • Para Kazanma Durumu ve Onay Tarihi: Kapalı
  • Kanalın aylık geliri: yok
  • Fiyat: Hemen al : 5000₺
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
    • Başlangıç Fiyatı: 1 ₺
    • Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son teklif + 24 saat
    • Minimum Artış: 50₺
    • Hemen Al: 5000₺
    • Ödeme Yöntemi: Havale/EFT

Sosyal medyada da fazlaca denk geldiğiniz bir niş olan boncukla müzik yapma (Örnek video için TIKLA) videolarını uzun video olarak başladım izlenmeyince shorts olarak devam ettim(işte bunlar hep acemilik). bu sefer uzun videolar izlenmeye başladı ama ben shorts devam etmiş bulundum, uzun videoda izlenme alınca döndüm uzun videoya ama bu seferde shortslar izlenmeye başladı bende ikisini beraber götürdüm bir müddet, sonrasındaysa shortsda insta - çin tiktoku gibi sitelerden bulduğum ilginç videolari alıp yapay zeka ile seslendirme ve değişiklikler koyup yüklemeye başladım. (Alıcı nasıl devam etmek isterse o yönde tüm bilgileri vereceğim) bazen de remix yaptım ama üstteki örnek videodaki konsepti hep devam ettirdim.
      bu arada satış konusu üstte örnek video, ilk yapmaya başladığım zamanlar deneme kanalı gibi kullandığım şahsi kanalımdan bir video olup satış konusundaki kanal o değildir.
      video yapım süresi max. yarım saat sürmektedir. Satış sebebimse iş yerinde boş vaktimde yaparım diye düşündüm ama işler biraz yoğunlaştı bu yüzden çok zaman ayıramıyorum hali hazırda bir de ek gelir için girişimim olduğundan gece gündüz yoğunum.

İStatisik SSleri