Bu durum bankasına iletecek ve şahısın kendisini ilişiğe ve dikkate pek almazlar. Ama bundan öne çıkarak paparayı biraz sıkıştırın. Kendisi gmail hesabı için para gönderdim grafik tasarımı için gönderdim gibi yada danışma için gönderdim yani danışma için objektif (nesnesel olmayan) bir hizmet için parayı gönderdiği olsun satın alma öncesinde görüşme kanıtı isteyebilir onda da misal bu r10 da bir çakma link yapın bu link sizin açtığınız konu ve konuya istinaden yaptığınız ticaret ve ticaret bittikten sonra kaldırdığınız silinen konu olarak çıkın yola!
Yani biraz kanıt isteyecek önce sizin ödeme sahibinin bir yazılı kimlikli vs dilekçesi ile yazısı fotoğrafı ile ben bu sebepten dolayı bu kişiye şu kadar parayı papara aracılığı ile gönderdim, gönderdiğim şu kişinin yaşamış olduğunu bahsettiği bu duruma istinaden bu yazıyı kendisi için bu amaçla kullanılmak amacıyla oluşturmuş ve kendisine göndermişim şeklinde bir beyanat email adreslerine gönder paparanın buradan yola çık
Kişi tabi iletişim bilgilerinide kendi papara bilgilerinide beyan etsin ve kendi papara hesabından da paparaya aynısını göndersin.
Üzerine git biraz mağdur olduğun modunda. Ama diyeyim böyle durumlarda bir bu atraksiyona düştüm mü 3-5 gün sonra hesabın gidebilir tekrardan. Bu duruma gelmemek içinde hesabı kurtarır kurtarmaz hesabı kendin kapat 1 yıl elleşme ve sonra tekrar aç
Eğer parayı gönderten şahıs bana yardım edikce olsaydı ona söylediğimde yapardı ve daha basit bir şekilde çözülürdü. Kişi parayı gönderiyor ardından sorun yaşadığımı ve yardım etmesi konusunda ona bir istekte bulunduğumdan bu yana benimle iletişime geçmiyor. Kasıtlı olarak yaptığı kanısındayım.