Selam hocalarım 2 yıldır bir fabrikada çalışıyorum gelen turlara mal yüklüyorum hamallık diyelim 8 saat 1 hafta gece 1 hafta gündüz asıl mesleğim iş makinası tamircisiyim forklift diyelim huzurlu değilim açıkçası maaş yüksek asgarî ücretten bir an bırakırsam bazı düzenim bozulacaktır biliyorum ama 1 kuruş borcum yok hiç bir yere çok şükür fabrika ortamını belki bilen duyan hocalarım vardır hep üst perde konuşmalar vb vb çok şükür kimseye şimdiye dek boyun eymedim 10 dan fazla kavga etmisligim var aralarında tekmeli yumruklu olanda var ☺️ fabrika kurumsal bir fabrika Türkiye'de ilk 50 içinde ama ben haksızlığa gelemem yalakalık yapmayı sevmem bu yüzden beni hep karakterimle yargılıyorlar çok şükür işimi yaparım hiç işle alakalı değil hep karakter veya başka şeylerden vurmaya çalışıyorlar mobbing kralına kadar yaptılar hepsinde gerekeni yaptım ama hep huzursuzum neşe gelip gidiyor iş yerinde oda bazı sevdiğim kişilerle konuşurken. İşten twzminat vb almak öyle bir şeyde istemiyorum tek istediğim bazı al$$$klar var çıkmadan onlara gerekeni yapmak istiyorum tek istediğim bu açıkçası bugüne kadar sevilmedim 😀😀 umrumda değil tabi orası ben işimi yapıyorum zaten 8 saat doldurup kartı basar çıkarım işte bunlar ufaktan ozetledigim seyelr siz olsanız ne yapardınız fikirleriniz benim için önemli belki yaşayan vardır bu tarz konuları 99 doğumluyum.