Merhaba. Instagram'da devamlı karşıma çıkıyor. Siz de ucuz ürün bulun her üründen 2-3 dolar kazanın vs. Gerçek mi? Yoksa çoğunlukla eğitim verenlerin kazandığı bir sistem mi? Bu iş kolay mıdır zor mudur vs? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba, uzun zamandır yapan birisi olarak söylüyorum çok güzel kazandırıyor. Sadece çok dikkat etmeniz gerekiyor, müşterilere hızlı yanıt verme iade konularında destek olma. A to Z vb. konular. Aslında amazon için her konu çok önemlidir. Müşteri memnuniyetini her şey den önde tutar, siz de böyle hareket ederseniz problem yaşamazsınız.
Instagram da ki reklamlara dikkat edin, bu işi yapmayıp danışmanlık veren eğitimci ve danışmanların oranı %90. 10 kişiden 9'u bu işin eğitim ve danışmanlığından para kazanıyor.
Ortalama 150-200k sermaye (kredi kartı da olur) entegrasyon yazılımı, easy inventory veya sellershipping vb. gibi yazılımlarla paket alınıp başlanabilir. Ortalama 5-6 sene önce youtube da Mehmet Tek Amazon ve Payoneer hesap açma videolarıyla açıp hiçbir suspend olmadan devam ettim.