Hocam ben size daha iyi bir yol soyleyecegim
Bence v2ray server kurun. Simdi hatirladim.
V2ray ben farkli bir is icin kullaniyordum o da VPN aslinda.
V2ray, wireguardtan daha iyi.
V2ray hem pc hem androidte calisiyor.
Cok iyi hatirlamiyorum biraz zamanlar kullaniyordum. Androidte sorunsuz. Bildigim kadariyla v2ray windows uygulamasini pc kurdugunuzda sadece chrome gibi tarayicilari vpnliyordu. Ama ana hatti vpnlemiyordu yani v2ray uygulamasinda VPN isimli bir tus vardi ama tum pcdeki agi vpnlemiyordu. Gerci bunun cozumude var.
Konuyu suraya getirecegim. Size lazim olan v2ray+ proxifier
Youtubede bunu arastirin. v2ray vpni bu proxifier ile ister tum pcde aktif olacak sekilde ayarlayabiliyorsunuz, ister uygulama bazli ayarliyabiliyorsunuz. V2ray kurulumuda zor degil aslinda. Hatta paneli var. Istediginiz kullaniciya istediginiz kadar cihazla girdin su kadar hizi kotasi olsun seklinde limitlendirme bile yapabiliyorsunuz.
Bu v2ray yaziliminin yanlis hatirlamiyorsam modlanmislari filan vardi. Surum olarak. Panel haline getirilmisleri var. Panelsiz olarak makinaya kurulumu var. Youtube v2ray setup yazarsaniz cikar videolar. Araplar filanc ekmis. Panelli olan videolara bakarsiniz kurulumu basit.
V2ray cok iyi gercekten. Stabil hizli.
Wireguard icin ugrasilsa cozuk bulunabilir bilmiyorum.
O konudada su sekilde bir arama yapmaniz lazim.
wireguard split tunneling
mesela sunu buldum:
https://asheroto.medium.com/split-tu...s-e2dfd86d5982
arastirma yaparsaniz bulursunuz ama bence 29 kasimda kara cuma 3 cihaz 1 yil olan kaspersky 320 den 150lere kadar duser diye tahmin ediyorum. Her kara cuma yenilersiniz. VPS vereceginiz paraya gore bu cok iyi. 300 bile ucuz. 2 kisi ortak alsaniz su an bile 150 gelir. Bende fazla lisans olsa size verirdim. Bu kasperskyinda seyini cok kotu yapmislar mesela bir cihaz eklemen lazim siteden cihaz ekle diyip uygulamasini indirip maille o cihazda oturum acmaniz gerekiyor. Bildigim kadari ile birine lisans verip aktif et diyemiyorsun. Denemistim.
Peki sen neden v2ray kullandind ersen bazi yontemlerle sinirsiz net yapilabiliyor diye bir ara ustune dusmustum.
Bence kaspersky bedava. Hem antivirus hem vpn cunku.
Bende oracle uzerinde bedava vpsler var bir ara v2ray kurmustum. UCretli yapmak istesem ayda 5 dolar vps parasi vermek gerekir.
KAspersky 3 cihaz 1 yil alin biriyle ortak kullanin.