Byblon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

800.000 lira tutarında bir borcum var. Çeşitli işlere girip hüsran sonucu borsada yüksek tutarlar kaybetme vs.

Şuan da bankada ipotekli evim var. Kredisi erken kapatma tutarı 160.000₺

600.000 bin bandında bir arabam var. ( Arabayı satamam çünkü borcun 400 k lık kısmı borsada gitti evdekiler bu durumu bilmiyor. Onlarında başını öne eğmek istemiyorum )

kredilerimi yapılandırmak istesem bankada ipotekli evim olduğu için, banka buna yanışır mı yoksa nasıl olsa bu ödeyemeyecek duruma gelmiş deyip evimi elimden alır mı ?

maaşım 44.000 ₺ ve maaşımdan çok daha fazlası borca gidiyor. Bekarım fakat ciddi bir ilişkim var bir yandan da çeyiz düzmeye çalışıyorum.

İnanılmaz tıkanmış vaziyetteyim bir çıkış yolu arıyorum. Aklama gelen ilk seçenek borçları yapılandırmak ama bankanın bunu kabul edeceğini düşünmüyorum (vakıfbank) çünkü zaten konut kredisi için ipotekli evim var. Ödeyemezse alırız evi diye düşünebilirler. Böyle değilse lütfen açıklayın.

benim ihtiyacım olan şey aslında yüksek bir kredi aylık 40 k bandında ödemesi olan ama vadesi 12 ayla sınırlı olmayan. 18 ay beni kurtarır gibi var mı bunu yolu ?
Arabayı satıp satılan tutardan 160k evi erken kapatıp bitirin. Sonrasında kalan para ile ufak bir araç alabilirsiniz. Bankalarda erken kapatmadan sonra size yeni kredi verirler.