excaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be hocam neler yaşamışsınız. Tamamen çürümüş bir toplum var ve inanın bana başına gelecek herşeyi hakediyor. İlk iş terk etmek bu diyarı artık. Allah yardımcınız olsun, umarım şimdi iyisinizdir mutlusunuzdur👋
Daha halen iyi değilim ama yaşayanlar bilir, yaşamayan anlamaz şimdi diyeceklerimi. Yorgunluktan geberiyorsunuz, yatmak ve uyumak istiyorsunuz. Üstelik yapabileceğiniz her şeyi yapmış siyah perde almış, yatak konusunda da biraz paraya kıyıp ortopedik visco yatak almışsınız. Bende buradaki herkes gibi günde 10-12 saat bilgisayardayım. İşimiz bu. Boyun düzleşmesi, boyun fıtığı veya benzer hastalıkları söyleme gerek yok fakat hepsinin ilacı egzersiz, uyku ve stressiz yaşam. Para verip fizik tedaviye de başlamışsınız. Her şeyi iyi görünüyor değil mi? Ama bir fahişe yüzünden yaptığınız hiçbir şey bir işe yaramıyor. Uyuma olmayınca, evde oturup kitap okurken hadi kitap okuma toplumun yapmadığı bir şey, yaptığı gibi örnek verecek olursak dizi izlerken çay içme. Tam bu anda tak-tuk inşaat sesleri, sandalye çekme sesleri, çat-pat duvara vurmalar üstüne birde odada tek başına bile olsa sanki birisiyle ilişkiye giriyormuş gibi ses çıkarmalar. Bu dönemde iş hayatım da kötü gidiyordu, kendi şirketim vardı fakat çok fena battım. Panik atak, anksiyete, depresyon artık her derseniz bu tarz şeyler oldu. Sonuç olarak hayatımda ilk defa stresin, organlarımı yediğini hissettim. Yıllarca hastaneye gittim baş dönmesi, göğüs ağrısı sebebiyle. Orası da ayrı bir hikaye tabi. Hangi bölüme gidersem bir şeyin yok al ama kullan diye ilaç verdi. Kardiyoloji kalp ilacı, göğüs hastalıkları astım ilacı, başka bir bölüm başka bir ilaç. Doktorların bir b*k bildiği yok. Gerçekten yok. Bunu söylerken inanın bende üzülüyorum ama bilmiyorlar. Sonradan ChatGPT benzeri platformlara üye olarak yabancı forumlardan araştırarak Gastroentoroloji denilen bir bölüme ve Fizyoterapiste gittim. Baş dönmesinin aşırı stres kaynaklı boyun düzleşmesi, ayaktaki denge sorunları, boyun fıtığı ve kafa önde probleminden kaynaklandığını, göğüs ağrısının da tek sebebi aşırı stres, anksiyete olan bağırsak iltihaplanmasından kaynaklı olduğunu öğrendim. Şimdi hep hayatımı, hem işimi, hem sağlığımı geri kazanmaya çalışıyorum

Ev konusunda müstakil olsun, eski olsun diyorum. Müstakil ev çok farklı bir şey. Müstakil derken tabi gecekondu mahallesinden bahsetmiyorum. Bu tarz yerlerde ne asker eğlencesi biter, ne düğünü, ne mangalları biter ne de kavgaları. Ben çok ıssız bir yerde, tek katlı bir evim. Etrafımda evler var ama herkes kendi halinde, kimse kimsenin umrunda değil. Köy yeri değil bu arada. Köy yeri olsaydı birde köylülerin boş boş soruları, sizi kabul etmesi gibi saçmalıklarla da uğraşılacak değilim.

TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sizin kadar olmasa da alt komşumdan gürültü sorunu çektim, dediğiniz şekilde alt katta p*rno film çekimi vardı. İlk başlarda vayy beee erkeğe bak ne ..... derken sonradan iş sıkmaya başladı.
Çok şükür ki konuşarak anlaştık, şimdi inlemiyorlar.

Geçen hafta villa baktık, ancak plansız ve küçüktü. Ve de ikiz villa denen sırt sırta durum vardı. Ona rağmen 11 milyon TL verip satın almışlar. Ben ise yahu bu parayı böyle küçücük plansız yere kim verir diyordum. Demekki sizin kadar sorun yaşayanlar ve parası olan birileri tercih ediyor.

Apartman hayatı fakirliktir...
Apartman hayatı artık İSTANBUL gibi lanetlenmiş olan şehirlerde bir işkencedir. Fakir bile olsan gider dağ başında kulübe yapıp yaşayabilirsin. Artık her şeyin çözümü var. Uydu interneti var iletişim sorunun yok, bir depo olursun su sorunun olmaz ayda 1 bile olsa su alırsın ki site içinde aidat parasının yarısına temiz içme suyu- kullanma suyu alabilirsiniz. Elektrik işini de portatif güneş paneli ile bile çözebiliyorsunuz.

Diğer bir taraftan ben İstanbul'dan gidemem, en fazla Şile diyen çok fazla tipte var. Onlar 11 milyon değil 50 milyon TL'de verirler evlere. Maltepe-Kadıköy Sahil yolu, Sarıyer-Florya sahil hattında dairelere 100 milyon TL veren bile var. Türkiye artık bu saygısız ve ahlaksız insanlar, göçmenler, ekonomik sorunlar, güvenlik sorunları iel yaşanabilecek bir ülke değil. Ya benim gibi kendi dünyanızı kuracaksınız yada sisteme ayak uyduracaksınız başka çaresi yok